Комісія з токсиколого-гігієнічної оцінки та розробки гігієнічних нормативів і регламентів безпечного застосування розглянули 31 матеріал пестицидних препаратів

Спеціалісти Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка  Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я  України 16 лютого 2022 року взяли участь у засіданні Комісії з комплексного гігієнічного нормування та регламентування пестицидів і агрохімікатів.

Під час засідання розглянули матеріали з токсиколого-гігієнічної оцінки та розробки гігієнічних нормативів і регламентів безпечного застосування 31 пестицидного препарату.

Комісія збиралась онлайн. Процедура дотримана завдяки участі членів комісії у  прямому ефірі. Із використанням засобів дистанційного зв’язку  доповідачі презентували матеріали, рецензенти та учасники засідання мали змогу виступити із питаннями та пропозиціями, відбувалось голосування.  Під час засідання комісії дотримались усіх необхідних процедур, обговорили численні матеріали, провели конструктивну дискусію і ухвалили низку рішень.