Оголошуємо конкурс  на  заміщення  вакантних посад провідних наукових співробітників

Державне підприємство «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я України», 03127, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 6, medved.kiev.ua,  т.: (044) 258-47-73, e-mail: office.medved@gmail.com

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад провідного наукового співробітника відділу «Інститут екогігієни і токсикології пестицидів та агрохімікатів» сектору аналізу з проблем гігієни і токсикології пестицидів та агрохімікатів  (2 ставки).

Вимоги до учасників конкурсу: науковий ступінь доктора або кандидата наук; знання та практичний досвід роботи у галузі токсикології та гігієни пестицидів та агрохімікатів; науковий стаж за профілем роботи Наукового центру не менше 7 років.

Перелік необхідних документів для участі у конкурсі:

  1. Письмова заява на ім’я керівника про участь у конкурсі, написана власноруч.
  2. Копія документа, що посвідчує особу.
  3. Заповнена особова картка (встановленого зразка).
  4. Автобіографія.
  5. Копія трудової книжки.
  6. Копії документів про вищу освіту, підвищення кваліфікації, присудження наукового ступеня, присвоєння вченого звання, військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
  7. Перелік наукових праць, опублікованих у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях.
  8. Письмова згода на обробку персональних даних.

Заяви та документи приймаються з «01» червня 2023 року по «30» червня 2023 року за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 6  начальником відділу кадрів Геращенко Іриною Костянтинівною.

01.06.2023