Засідання Ученої ради від 3 листопада 2011 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Ученої ради

Наукового центру превентивної токсикології,

харчової та хімічної безпеки імені академіка  Л.І. Медведя

Міністерства охорони здоров’я  України

                                                                                           від 3 листопада 2011 р. 

  1. Розгляд рішення Вченої ради Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця щодо висунення кандидатури члена-кореспондента НАМН України, директора Інституту гігієни та екології Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця, завідувача кафедри гігієни та екології НМУ, професора, лауреата Державної премії України, двічі лауреата премії НАМН України Бардова Василя Гавриловича для обрання його дійсним членом Національної академії медичних наук України (Доповідач – Проданчук М.Г.)
  2. Розгляд рішення Вченої ради Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця щодо висунення кандидатури д.м.н., проф., завідувача кафедри гігієни харчування, декана медичного факультету №4, заступника директора Інституту гігієни та екології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреата премії НАМН України Омельчука Сергія Тихоновича для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України (Доповідач – Проданчук М.Г.)
  3. Розгляд рішення Вченої ради Дніпропетровської державної медичної академії щодо висунення кандидатури д.м.н., проф., завідуючої кафедри загальної гігієни ДДМА Білецької Елеонори Миколаївни для обрання її членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України (Доповідач – Проданчук М.Г.)
  4. Розгляд рішення Вченої ради Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика щодо висунення кандидатури д.м.н., проф., член-кореспондента НАМН України Вороненка Юрія Васильовича для обрання його дійсним членом Національної академії медичних наук України (Доповідач – Проданчук М.Г.)
  5. Підтримка висунення кандидатури доктора медичних наук, професора Мохорта Миколи Антоновича для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України (Доповідач – Проданчук М.Г.).
  6. Підтримка висунення кандидатури доктора медичних наук, професора Бухтіарової Тетяна Анатоліївни для обрання її членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Фармакологія” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України (Доповідач – Проданчук М.Г.).
  7. Підтримка висунення кандидатури доктора медичних наук, професора Задорожної Вікторії Іванівни для обрання її членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Імунологія” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України.
  8. Підтримка висунення кандидатури доктора медичних наук, професора Козявкіна Володимира Ілліча для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Нейрореабілітологія” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України.
  9. Розгляд рішення Вченої ради Дніпропетровської державної медичної академії щодо висунення кандидатури завідувача кафедри травматології та ортопедії Дніпропетровської державної медичної академії, Лауреата Державної премії України, Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора медичних наук, професора Лоскутова Олександра Євгеновича для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Ортопедія та травматологія”.
  10. Підтримка висунення кандидатури Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора медичних наук, професора Страфуна Сергія Семеновича для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Ортопедія та травматологія” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України.
  11. Підтримка висунення кандидатури лауреата Державної премії України, доктора медичних наук, професора Базики Дмитра Анатолійовича для обрання його членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Радіаційна медицина, радіаційна безпека” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України.
  12. Підтримка висунення кандидатури доктора медичних наук, Польки Надії Степанівни для обрання її членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Гігієна дітей та підлітків” згідно з оголошеними вакансіями академіків та членів-кореспондентів в НАМН України.
  13. Обговорення подання Національного фармацевтичного університету про підтримку кандидатури Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора медичних наук, професора Зупанця Ігоря Альбертовича, висунутого на обрання членом-кореспондентом Національної академії медичних наук України за спеціальністю „Клінічна фармакологія”.
  14. Щодо підвищення кваліфікації молодих вчених на курсах EUROTOX з токсикології (Доповідач – Жмінько П.Г.).
  15. Щодо організації курсів з англійської мови для молодих вчених Інституту (Доповідач – Жмінько П.Г.).
  16. Поточні питання.