Консультаційні послуги

Шановні підприємці.

Враховуючи пожвавлення вашого інтересу до питань законодавчого регулювання виробництва та обігу харчових продуктів, забезпечення безпеки харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва та обігу, ДП «Інститут екогігієни та токсикології ім. Л.І. Медведя» пропонує консультаційні послуги (семінари, тренінги, консультації) підприємствам харчової промисловості за наступними напрямками:

  1. Законодавчі вимоги, щодо виробництва та обігу харчових продуктів допоміжних засобів та матеріалів для виробництва та обігу харчових продуктів.
  2. Показники безпечності харчових продуктів, сучасні методи ідентифікації та кількісного визначання.
  3. Системи управління якістю у випробувальних лабораторіях.
  4. Системи забезпечення безпечності харчових продуктів на основі принципів ХАССП.

Фахівці Інституту мають значний досвід у роботі з вітчизняними та зарубіжними підприємствами в галузі безпечності харчових продуктів. Одним із основних видів діяльності Інституту є проведення експертних робіт та лабораторних випробувань для цілей Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Співробітники Інституту є аудиторами систем управління безпечністю харчових продуктів та управління якістю у випробувальних лабораторіях.

Важливою частиною роботи фахівців-експертів Інституту є діяльність з розробки та оцінки проектів нових нормативно-правових актів у рамках Національної комісії України з Кодексу Аліментаріус (НККА).

Головою НККА є директор Інституту, член-кореспондент АМН України, доктор медичних наук, профессор Проданчук Микола Георгійович. Секретаріат НККА також працює на базі Інституту.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефоном (044)526-95-53 або надіславши запит електронною поштою (kolesnick@medved.kiev.ua). 

Завантажити повний текст інформаційного повідомлення